livesport logo

Livebetting på Unibet


Spelbolag Bonus Hämta
100% bonus + mobilbet matchas upp till 200kr
100% välkomstbonus +50 frisnurr

Unibet är ett av Europas största spelbolag, med ett makalöst utbud av alla tänkbara spel om pengar. Unibet är även ett av de mest innovativa spelbolagen. Så har det varit sedan starten 1997. Unibet var till exempel först ut med att konkurrera med ATG om spel på hästar på nätet. Unibet var även ett av de första spelbolagen att börja sända livesport i egen regi. Enligt egen utsago är Unibet faktiskt den största TV-kanalen för sport i Sverige och det säger inte lite med tanke på att man har konkurrens från både Canal+, Viasat och kanalerna i TV4-gruppen.

Livestreaming på Unibet

Unibet har kombinerat sin livesport-tjänst med sin avdelning för live betting (spel på odds medan en sporthändelse är i full gång). Denna kombination är utmärkt. Man kan se sporthändelsen samtidigt som man ser alla tillgängliga odds och kan lägga ett spel när man vill. För andra tips på spelbolag kan du besöka braspelbolag.com

Sportsändningarna visas i en speciell ruta i live betting-avdelningen. Kvaliteten är mycket god och det finns kommentatorer för många av sändningarna. En nackdel är att det inte går att justera skärmstorleken som man vill. En fördel är dock att man slipper se reklam i spelavbrott och mellan sporthändelserna.

Utbudet av livesport på Unibet är riktigt stort. Fokus ligger på tennis och fotboll, men man kan då och då även se bland annat handboll, bordtennis och volleyboll. Genom den smarta kalendern kan man få en översikt av alla streamade sporthändelser upp till sju dagar framåt.

Det krävs ingen speciell mjukvara för att se livesport via Unibet. Det kan dock rekommenderas att man uppdaterar datorns mjukvara för uppspelning av video. Det är också klokt att använda den senaste versionen av webbläsaren. Givetvis måste man ha ett spelkonto hos Unibet. Dessutom måste man ha gjort en insättning av egna pengar för att få tillgång till sändningarna.

Besök Unibet >> 
Spelbolag Bonus Hämta
100% bonus + mobilbet matchas upp till 200kr
100% välkomstbonus +50 frisnurr
LiveSport.se | Cookies | Sitemap