livesport logo

Spela odds live


Spelbolag Bonus Hämta
100% bonus + mobilbet matchas upp till 200kr
100% välkomstbonus +50 frisnurr

Ju mer tekniken utvecklas, desto bättre och mer spännande blir utbudet av spel på nätet. Ett bra exempel är liveodds. Det är nu bra länge sedan du som spelare var begränsad till att enbart spela på odds före matchen. Nu kan du spela på odds live under hela fotbollsmatchen, tennismatchen, ishockeymatchen eller vilken sport du nu är mest intresserad av. Att spela på liveodds online är enkelt. Här är en kort guide.

Skaffa ett spelkonto

Om du vill spela på liveodds på nätet ska du först självklart skaffa ett spelkonto. Det finns många spelbolag att välja mellan men du kan med fördel välja ett som har ett särskilt fokus på liveodds. Alla spelbolag erbjuder liveodds, men vissa har ett mer omfattande utbud än andra.

Botanisera i utbudet och lär dig tekniken

Innan du lägger ditt första livespel bör du bekanta dig med utbudet, det vill säga vilka odds som finns att spela på. Du kan uppmärksamma att en stor del av liveoddsen har en annan karaktär än oddsen före match. Självklart finns odds för raka spel, det vill säga hemmaseger, oavgjort (om tillämpligt) och bortaseger, men de flesta liveodds är tidsbegränsade på olika sätt.

När du vill placera ett spel klickar du helt enkelt på oddset och anger din insats, precis som du gör när du spelar på odds före matchstart. Värt att notera är att det sker en liten eftersläpning mellan det att du skickar iväg ett spel och registreringen. Det beror på att spelbolaget vill försäkra sig om att det inte har hänt något speciellt i matchen under några sekunder.

På senare tid har flera spelbolag lanserat en funktion som går ut på att du kan ”sälja” ditt spel i förtid. Om du har spelat på ett liveodds som verkar vara ett vinnande spel kan du lösa in pengarna i förtid för att undvika risken att förlora pengarna. Det är en smart funktion som du kan använda som en del av din strategi för spel på liveodds.


Spelbolag Bonus Hämta
100% bonus + mobilbet matchas upp till 200kr
100% välkomstbonus +50 frisnurr
LiveSport.se | Cookies | Sitemap