livesport logo

Livebetting på Bet365

Det är inte utan anledning som spelbolaget Bet365 växer för varje år. En anledning är att spelutbudet är komplett, med alla tänkbara spel om pengar – till och med bingo och finansiella spel. En annan anledning är att man erbjuder så många extra förmåner till kunder som framför allt föredrar att spela på odds och live betting. Förmånerna består bland annat av ständiga erbjudanden, inte bara i form av bonusar, utan också specialerbjudanden som extravinster på vinstgivande ackumulatorspel (tripplar, fyrlingar, med mera) och generösa målskyttespel. Den kanske främsta förmånen alla aktiva spelare på Bet365 odds kan ta del av är nog ändå livestreamingtjänsten. Alla spelare som någon gång har gjort en insättning och har minst en krona på sitt spelkonto kan streama sport live direkt på Bet365:s webbplats.

Streama sport på Bet365

Det är ett antal spelbolag som erbjuder livestreaming, men inget spelbolag har ett sådant enormt utbud av streams på sport som Bet365. Varje år sänder Bet365 över 50 000 events live och du kan ta del av hela utbudet bara genom att logga in på ditt spelkonto och klicka upp klienten för livestreaming.

Det är imponerande att se hur många fotbollsserier, turneringar och andra sportevenemang som Bet365 har säkrat sändningsrättigheter till. När det gäller fotboll kan du bland annat se Serie A och La Liga. För tennis kan du se turneringar både på ATP-touren och WTA-touren. Dessutom sänder Bet365 basket, volleyboll, snooker och en hel del andra sporter.

För varje vecka presenteras ett schema över vilka evenemang som kommer att streamas live. Det schemat är perfekt för dig som vill planera lite i förväg vad du vill se och vad du vill spela på. För alla streamade matcher och andra evenemang finns självklart möjligheter till live betting. Se matchen live och spela live – kan det bli bättre?

Besök Bet365 >> 
Spelbolag Bonus Hämta
100% bonus + mobilbet matchas upp till 200kr
100% välkomstbonus +50 frisnurr
LiveSport.se | Cookies | Sitemap